Brasov Marathon 2018

Pe data de 21 Aprilie 2018 va avea loc cea de-a şaptea ediție a Brașov Marathon. O competiție venită din pasiunea pentru munte, pentru alergare și pentru natură a oamenilor din Clubul pentru Protecția Naturii și Turism Brașov (CPNT Brașov). Dar cu un și mai mare impuls în organizarea acestui eveniment venit din dorința de a împărtăși cu voi ideile noastre pentru un viitor mai bun.

Brasov Marathon 2018

Și pentru că începând cu această ediție vrem să facem ceva special, am decis să ne concentrăm forţele pe două teme principale:

1. Copiii. Pentru că am fost cu toții copii și pentru că ei sunt viitorul nostru. Fie că încercăm să le arătăm modalitatea noastră de a avea un stil de viață sănătos prin alergare, fie că îi îndrumăm spre activități culturale prin parteneriatele pe care le pregătim, vă îndemnăm pe toți să îi ajutăm să se bucure în număr cât mai mare de această experiență și de o educație așa cum ne-o dorim pentru ei. Și pentru că noi, cei de la CPNT credem într-un viitor mai bun, la această ediție ne vom mulțumi doar cu un număr nu mai mic de 500 de tineri alergători.

2. Protecția Naturii. Având în vedere că suntem în număr din ce în ce mai mare pe poteci, dar și în orașe, cu cât păstrăm mai frumos și mai curat mediul natural în care cu bucurie evadăm, cu atât ne vom putea bucura de el noi și copiii noștri. La această ediție a Brașov Marathon ne vom baza pe principiul Reduce-Reuse-Recycle pentru a crea un impact cât mai mic asupra naturii. Vom încerca să transmitem acest mesaj atât prin logistica avută și prin managementul deșeurilor, cât mai ales prin medaliile și trofeele pe care voi le veți câștiga.

Locurile sunt limitate!

Informații generale:
– Înscrierea la cursa copiilor este gratuită.
– Înscrierea persoanelor care au vârsta de peste 60 ani la data concursului este gratuită.
– Înscrierea persoanelor care nu au ridicat kit-ul de participare la ediția din 2017 este gratuită.
– Plata taxei de participare se face în maxim 5 zile calendaristice de la înscriere și înainte de trecerea la un alt nivel de taxă.
– Lipsa sau întârzierea plății taxei de participare duce la excluderea participantului din listele de participare. Înscrierea fiind posibila doar cu o noua înregistrare.
– În caz de neprezentare la start, abandon sau retragere din orice motiv, taxa de participare nu se returnează.
– În cazul anularii competiției provocat de o situație de forta majora sau de motive care nu depind de organizator, taxa de înscriere nu se returnează.
– Nu poți înscrie mai multe persoane deodată(soția, copilul, prietenul), fiecare persoana trebuie înscrisă individual(o singură cursă adăugată în coș)
– Transferul de la o proba la alta sau înlocuirea cu un alt concurent are de-acum o taxa de 20 de lei.
– Nu se fac înscrieri la fața locului!

Facebook

CAUTI CAZARE IN BRASOV?
brasov
brasov
brasov
evenimenet brasov